Organizace přepravy osob a věcí Automobilního oddělení Policie ČR Karlovarského kraje - Novák, Marek (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na problematiku činností Automobilního oddělení Policie České republiky Karlovarského kraje v oblasti přepravy. Zabývá se přepravou jak osob, tak věcí a dokumentů. Popisuje činnost a fungování oddělení, organizační strukturu, funkci operátora a jeho implementaci do činnosti oddělení.
Organization of the transport of people and things of the Automobile Department of the Police of the Czech Republic in the Karlovy Vary region
Keywords: přeprava; doprava; dopravní prostředky; operátoři; manažeři; transportation; transport; means of transport; operators; managers