Návrh alternativního zásobování společnosti Mostek energo s.r.o. - Nosek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce je věnována popisu současného stavu a návrhu alternativního zásobování elektrárny, využívající ke svému chodu balíky slámy. V práci je navržen alternativní způsob zásobování s využitím železniční dopravy včetně vhodné manipulační techniky, železničních vozů a jejich ložení. Na závěr je výsledný návrh vyhodnocen i z ekonomického hlediska.
Proposal of an alternative supply for company Mostek Energo, s.r.o.
Keywords: railway coach; handling; bale of straw; železniční vozy; manipulační technika; balík slámy