Klasifikace nebezpečnosti a přeprava nebezpečné munice - Červený, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Shrnutí poznatků o procesu klasifikace a zavádění podmínek dohody ADR při přepravě munice po silnici v rámci Armády České republiky.
Ammunition danger classification and transport of dangerous ammunition
Keywords: přeprava nebezpečných látek; silniční doprava