Image města Jičín - Kubínová, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Hlavním tématem diplomové práce je image města Jičín. Teoretická část, se zabývá základními pojmy, které se týkají image obecně, dále pojmy město, komunikace a v neposlední řadě je zde zmíněn projekt Komunikující město. Praktická část je věnována konkrétní image města Jičín, kde jde především o analýzu města ze socioekonomického pohledu. V závěru této kapitoly jsou stručně charakterizována města Hořice a Nová Paka, která jsou součástí okresu Jičín. Závěrečná část diplomové práce je zaměřena především na výsledky dotazníkového šetření, které byly uskutečněny s občany města Jičín a s jedním z hlavních představitelů tohoto města.
Image of the city Jičín
Keywords: towns; Communication; project Communicative town; Image; města; Komunikace; projekt Komunikující město