Analýza vybraných činností řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Mogildea, Maria (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vybraných činností řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku. V první části bakalářské práce jsou z teoretického hlediska popsány základní pojmy v oblasti managementu a řízení lidských zdrojů a dále jednotlivé činnosti řízení lidských zdrojů. Druhá část - praktická - je zaměřená na představení vybraného podniku a na to navazuje analýza řízení lidských zdrojů. V poslední části bakalářské práce představuji zhodnocení současného stavu a návrh na zlepšení konkrétních činností řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku.
Analysis of selected human resources management activities in a selected company
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; podniky; analýza; management; human resource management; company; analysis