Rekonstrukce mostu přes Berounku na silnici I/4 u Lahovic - Štěpán, Pavel (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci provádí studii o rekonstrukci mostu přes Berounku u Lahovic. Vybírá nejvhodnější variantu, kterou následně rozpracovává v předběžný projekt obsahující statistické výpočty, výkresy, dopravní řešení během stavby i postup výstavby.
Keywords: silniční doprava; mostní stavitelství; mosty; rekonstrukce; Dopravní obslužnost