Revitalizae železniční dopravy v ČR - Gruntová, Dana (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu železniční dopravy v ČR, cesty a způsoby její revitalizace.
revitalization of rail transport in the Czech republic
Keywords: železniční doprava; revitalizace; transformace ČD