Názory mládeže na sociálně patologické jevy - Čermáková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce o názorech mládeže ze sídliště Dubina v Pardubicích na sociálně patologické jevy. Práce popisuje vztah mládeže k sobě sama, k rodině, k přátelům a ke škole.
Opinion of young people on social pathology phenomena
Keywords: sociální deviace; patologické jevy; Kriminalita; alkoholismus; drogová závislost; kouření; mládež; Pardubice; sociálně patologické jevy; názory