Počítačem podporovaná výuka předmětu základy algoritmizace - Uher, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se ve své části věnuje možnostem a využití e-learningu zaměřeným na blended learning. V druhé části se práce věnuje vytvoření webové aplikace a studijních materiálů pro základy algoritmizace.
Computer supported education subject bases algorithm development
Keywords: E-learning; blended learning; algoritmizace; JAVA; Webové aplikace; studijní materiály; algorithmization; Web applications; study materials