Vnitropodniková logistika na DSPU Praha Malešice v rámci České pošty, s.p. - Kroulík, David (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá vnitropodnikovou logistikou na DSPU Praha Malešice v rámci České pošty, s.p. První kapitola práce teoreticky přibližuje problematiku procesu zpracování balíkových zásilek na DSPU Praha Malešice. Druhá kapitola popisuje současný stav a analyzuje procesy podání, zpracování a dodání. Závěrem této kapitoly je provedena procesní analýza, která odhaluje kritická místa v procesu. Třetí kapitola je zaměřena na návrh opatření, která povedou k nápravě kritických míst. Závěrečná kapitola zhodnocuje vybrané návrhy.
Internal logistics at DSPU Praha Malešice within Česká pošta, s.p.
Keywords: podání; dodání; třídění; balíková zásilka; procesní analýza; submission; delivery; sorting; package; processional analysis