Ekonomická analýza ve společnosti ALLTUB CENTRAL EUROPE s.r.o. - Virgalová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zaměřuje na ekonomickou analýzu společnosti ALLTUB CENTRAL EUROPE s.r.o. Zabývá se vývojem a hodnocením finančních a nefinančních ukazatelů v letech 2017-2020. Cílem diplomové práce je navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení současného stavu ve společnosti ALLTUB CE a následně navržená opatření zhodnotit.
Economic analysis of ALLTUB CENTRAL EUROPE s.r.o.
Keywords: ekonomická analýza; finanční analýza; finanční ukazatele; metody finanční analýzy; nefinanční ukazatele; KPI; economic analysis; financial analysis; financial indicators; methods of financial analysis; non-financial analysis; KPI