Pájecí stanice - Hrodek, Martin (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zabývá návrhem pájecí stanice řízenou mikrokontrolerem. V teoretické části budou rozebrány možnosti napájení pájecího hrotu, regulace a měření teploty. Praktická část se bude zabývat výběrem jednotlivých částí pájecí stanice, návrhem, konstrukcí a tvorbou programu pro řízení výkonu pájecího hrotu.
Soldering station
Keywords: pájecí stanice; měření teploty; regulace; mikrokontroler; výroba.; soldering station; temperature measurement; regulation; microcontroller; construction.