Korozní ochrana kovových materiálů za vyšších teplot pomocí pigmentovaných termicky stabilních povlaků - Šimůnek, David (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce pojednává o způsobech ochrany tepelně namáhaných kovových materiálů před korozí, a to pomocí vhodných nátěrových hmot.
Corrosion protection of metal materials under high temperatures through the use of pigments containing thermal resistant coatings.
Keywords: antikorozní ochrana; termicky stabilní pigment; corrosive protection; temperature-stable pigments