Řízení výroby u vybraného podniku - Kalánková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá řízením výroby v konkrétním podniku SVITAP. Tato společnost má dlouholetou tradici ve výrobě textilních produktů. Cílem mé práce je analýza výroby této společnosti a uvedení některých možných návrhů na její zlepšení.
Production management in selected company
Keywords: výroba; řízení výroby; výrobní proces; informace o firmě; analýza; návrhy a zlepšení; production; production management; production process; information of company; analysis; improvement suggestion