Sociální vlivy organizační struktury firmy na zaměstnance - Zíma, Stanislav (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá výzkumem sociálních vlivů organizační struktury firmy na zaměstnance. Teoretický podklad je syntézou poznatků z oblasti sociologie a managementu. Praktická část spočívá v sociální analýze vybraného podniku spočívající v metodách nestandardizovaného rozhovoru podpořeného kvantitativním výzkumem.
Social influences of firm´s organizational structure on employees
Keywords: Life style; Organizational structure; Employees; preference theories; Management; životní styl; organizační struktury; zaměstnanci; preferenční teorie; Management