Landeskunde im DaF-Unterricht das Schulsystem in Nordhein-Westfalen im Vergleich mit dem tschecheschen Schulsystem - Tulisová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci se zabývá zpracováním zeměpisného tématu: Školní systém ve Spolkové zemí Severní Poryní-Vestfálsko ve srovnání se školním systémem České republiky. Dále dokládá, že zeměpis má své místo ve výuce němčiny jako cizího jazyka.
Zeměpis ve výuce němčiny jako cizího jazyka Školní systém v Severním Porýní-Vestfálsku ve srovnání s českým školním systémem
Keywords: výuka němčiny; zeměpis; mezikulturní výuka; školní systém; srovnání