Analýza vlivů komponentů brzdového posilovače na jeho charakteristiky - Šobek, Stanislav (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem bakalářské práce je především nalezení řešení problému ofsetových hranic při výrobě brzdových posilovačů ve firmě Continental Teves, které pomůže vedoucím pracovníkům firmy Continental Teves. Hlavní oblastí činnosti firmy Continental Teves je vývoj, výroba a kompletace brzdových posilovačů do automobilů předních světových výrobců. V úvodu bakalářské práce je vysvětlen samotný pojem brzdový posilovač, popsány části a jednotlivé součásti, jeho funkce. Dále je bakalářská práce rozdělena na dvě části, kdy první část řeší a objasňuje problém z teoretické stránky a v druhé části je již praktické zkoumání problému a snaha vyvození závěru.
Analysis of the effects of break booster components to its characteristics
Keywords: brzdové posilovače; vlivy; komponenty; charakteristiky; break boosters; influence; components; characteristics