Vliv motivace a stimulace na výkonnost zaměstnanců ve vybraném podniku - Michek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce na téma "Vliv motivace a stimulace na výkonnost zaměstnanců ve vybraném podniku" je rozdělena do dvou částí. Jsou definovány základní pojmy managementu řízení lidských zdrojů. Práce se věnuje problematice motivace a stimulace. Cílem bakalářské práce je identifikovat stávající způsoby motivace a stimulace ve vybrané energetické společnosti. V návaznosti na zjištěné nedostatky z průzkumu stávající motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané společnosti bude vytvořen návrh na zlepšení efektu stimulačních faktorů s cílem zvýšení motivace a pracovní výkonnosti.
Effect of motivation and stimulation on the performance of employees in the selected business
Keywords: management; personalistika; motivace; stimulace; kolektivní smlouva; management; human resources; motivation; stimulation; collective contract