Organizace dopravní obslužnosti na území mikroregionu Za Letištěm - Šeredová, Marie (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá analýzou území, vedením linek veřejné hromadné dopravy a dopravní obslužností v mikroregionu Za Letištěm v Pardubickém kraji. Práce dále analyzuje vybavení a dostupnost autobusových zastávek. V práci je navržena změna vedení tras vybraných spojů a předloženy návrhy na úpravu vybraných autobusových zastávek. Dalším návrhem je rozšíření linky 650606 o jednu autobusovou zastávku.
Organization of transport services in the microregion Za Letištěm
Keywords: autobusové zastávky; dopravní obslužnost; jízdní řád; linkové vedení; bus stops; traffic service; timetable; line service