Marketingová strategie stavební společnosti - Páleníková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce pojednává o podstatě marketingu, jeho základních koncepcích, metodách, nástrojích a technikách volby marketingové strategie. Práce je rozdělená do čtyř kapitol. První kapitola charakterizuje základní vymezení marketingu. Druhá část je věnovaná představení zkoumané společnosti. Po té následuje kapitola, která analyzuje současnou marketingovou strategii společnosti. Poslední část navrhuje možné volby marketingové strategie a řešení budoucího vývoje.
The marketing strategy of the building company
Keywords: Marketing; Marketingová strategie; Situační analýza; Marketingový mix; SWOT analýza; Marketing strategy; Situation analysis; Marketing mix; SWOT analysis