Organizace turistické dopravy v Krkonoších - Votočková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zabývá analýzou turistické dopravy v oblasti Východních Krkonoš. Jsou zde představeny turistické atrakce v dané oblasti. Práce se zabývá veřejnou dopravou a návrhy řešení dopravní situace.
Organization of tourist transport in Krkonoše
Keywords: doprava; Krkonoše; parkoviště; pozemní komunikace; turistika; turistické atrakce; transport; Krkonoše; parking; roads; turism; tourist attractions