Webový elektronický obchod s využitím relační databáze - Boukal, Radek (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací webového obchodu zaměřeného především na prodej hudebních nástrojů s možností administrace. V teoretické části práce bude učiněno porovnání a zhodnocení současných technologií sloužících k tvorbě webových aplikací.
Web electronic commerce with usage relational database
Keywords: Databáze; PHP; JavaScript; ER diagram; Internet; webový obchod; Database; web electronic commerce