Analýza hospodaření vybraných fakult vysokých škol - Böhmová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá hospodařením devíti vybraných fakult vysokých škol. Obecná část je zaměřena na všeobecné pojednání o vysokém školství v České republice. Ve speciální části jsou rozebrány příjmy a výdaje vybraných fakult v letech 1998, 1999 a 2000.
Management analysis of selected university faculties
Keywords: hospodaření; financování škol; vysoké školství; analýza hospodaření