Řešení problematiky nepřizpůsobivých cestujících v městské hromadné dopravě - Benna, Patrik (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na otázku řešení problematiky nepřizpůsobivých cestujících v městské hromadné dopravě. Dále práce analyzuje současný stav v dopravních podnicích a na základě hodnocení jednotlivých přístupů navrhuje globální řešení celé problematiky.
Solving the issue of maladjusted passengers in urban public transport
Keywords: maladjusted passengers; urban public transport; global solution; auditors; nepřizpůsobiví cestující; městská hromadná doprava; celkové řešení; revizoři