Analýza alternativ v oblasti využívání obnovitelných zdrojů energií pro podnikovou praxi - Gult, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem bakalářské práce na téma "Analýza alternativ v oblasti využívání obnovitelných zdrojů energií pro podnikovou praxi" bude analyzovat potenciál pro dosažení úspor energií v rámci úsporných opatření nebo využíváním obnovitelných zdrojů na vybraném příkladu. Cílovým subjektem jsou podniky, které disponují potenciálem pro dosažení úspor energií v rámci úsporných opatření nebo využíváním obnovitelných zdrojů. Cílem práce je analyzovat tento potenciál na vybraném příkladu.
The analysis of alternatives in the use of renewable energy for business practice
Keywords: obnovitelná energie; solární energie; biomasa; větrná energie; geotermální energie; renewable energy; solar energy; biomass; wind energy; geothermal energy