Plánování kapacit pro rozvoz objednávek z internetového obchodu s potravinami - Malkovská, Ernestina (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá analýzou logistických procesů ve firmě zaměřené na rozvoz objednávek z internetového obchodu s potravinami. Cílem je identifikovat slabá místa logistického řetězce a navrhnout řešení pro zlepšení efektivity. Teoretická část práce se věnuje podnikovým logistickým procesům a vychází z odborné literatury. Praktická část zahrnuje popis vybrané společnosti a analýzu současného stavu plánování kapacit pro rozvoz. Následně jsou navržena opatření pro zlepšení těchto procesů, která jsou ve čtvrté kapitole zhodnocena.
Capacity planning for delivery of orders from the online grocery store
Keywords: logistika; plánování; rozvoz objednávek; optimalizace logistických procesů; předpověď poptávky; logistics; planning; order delivery; pptimization of logistics processes; demand forecasting