Nohejbalový webový systém na JEE architektuře - Polák, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem aplikace pomocí technologie Oracle ADF Web Fusion. V teoretické části se zabývá především popisem technologií vhodných pro tvorbu moderního informačního systému, dále pak kvalitativní porovnáním Oracle ADF Web Fusion frameworku s jinými. Praktická část je potom zaměřena na analýzu a návrh jednoduchého nohejbalového informačního systému, na kterém jsou prezentovány možnosti tvorby v Oracle ADF Web Fusion frameworku.
Netball web system on JEE architecture
Keywords: Oracle ADF Web Fusion; information system; Java EE; JDeveloper; framework; informační systém