Zhodnocení využívání noční pokladny v železniční stanici Frenštát pod Radhoštěm - Gavlasová, Bohumila (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na zhodnocení odbavování cestujících v železniční stanici Frenštát pod Radhoštěm v době otevření noční pokladny. Zabývá se seznámením se s rozvojem regionální dopravy, popisem stanice, analýzou současné situace v jednotlivých pokladnách a technologií odbavení cestujících. Toto zhodnocení je provedeno na základě výsledků ze sledování prodeje v jednotlivých pokladnách a následném vyhodnocení dotazníkového průzkumu mezi cestujícími. Výsledkem práce je posouzení využívání otevíracích časů denní a noční pokladny v železniční stanici a optimalizace provozní doby těchto pokladen.
Assessment of using of a night ticket office in the railway station in the town of Frenštát pod Radhoštěm
Keywords: odbavení cestujících; železniční stanice; regionální doprava; noční pokladny; passengers check-in; railway station; regional transport; night ticket office