Rozbušky jako iniciátory - vývoj, současný stav a nové trendy. - Olajoš, Radim (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozbušek a to zejména v oblasti konstrukčního řešení.
Detonators as initiators - the development, current status and new trends.
Keywords: průmyslové rozbušky; vojenské rozbušky; elektronická rozbuška; industrial detonators; military detonators; electronic detonator