Využití webové prezentace jako nástroje firemních aktivit Public Relation - Valda, Milan (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá objasněním významu webové prezentace v komunikaci firmy. Cílem práce je návrh a implementace webové prezentace firmy se zaměřením na aktivity Public Relation. Práce se dotýká témat, jakými jsou internetový marketing (e-marketing), Public Relation, SEM (Search Engine Marketing), SEO (Search Engine Optimization). Dále se zabývá popisem internetových nástrojů, které se dají využít komerčně, a věnuje se metodice tvorby úspěšné firemní webové prezentace.
Use website as a tool for Public Relations activities
Keywords: Internet; web sites; company communication; web presentation; E-commerce; business on the Internet; Internet; internetové stránky; firemní komunikace; webové prezentace; internetový marketing; E-commerce; podnikání na internetu