Marketingové řízení v České poště, s.p. - Maternová, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Obsahem této diplomové práce je marketingové řízení v České poště, s.p.. Marketingové řízení je nejdříve popsáno teoreticky v první části. Další část je zaměřena na marketingové strategie a marketingový mix. Poslední teoretická část přibližuje základní metody a techniky marketingového výzkumu. Praktická část obsahuje situační analýzu České pošty, s.p., ze které vychází vypracovaná SWOT analýza tohoto podniku. Dále jsou uvedeny nástroje a techniky marketingového řízení v České poště, s.p.. Poslední část diplomové práce obsahuje produktový výzkum, který byl proveden na základě výsledků SWOT analýzy. Obsahuje také zhodnocení současného marketingového řízení České pošty, s.p. a doporučení pro jeho zlepšení.
Marketing management of state enterprise Česká pošta
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; marketingové strategie; Marketingový mix; SWOT analýza; marketing management; marketing strategies; Marketing mix; SWOT analysis