Vícekriteriální rozhodování o volbě kamerového systému - Bezděková, Klára (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na systematický proces rozhodování při výběru nejvhodnější kamery pomocí vícekriteriálních metod. Práce stanovuje jednotlivá kritéria hodnocení a implementuje vícekriteriální metody pro vyhodnocení jednotlivých variant.
Multi-criteria decision-making on choosing a camera system
Keywords: rozhodování; rozhodovací proces; vícekriteriální rozhodování; kamerový systém; kamera; optimální varianta; decision-making; decision-making process; multi-criteria decision-making; camera system; camera; optimal variant