Racionalizace provozu na trati Olomouc - Domašov nad Bystřicí - Kubelka, Dominik (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá analýzou železniční infrastruktury a dopravních technologií úseku celostátní dráhy tratě číslo 310 (Olomouc - Krnov - Opava), který je ve správě Správy železnic, oblastního ředitelství Olomouc. Na základě analýzy jsou v práci navrženy a zhodnoceny možnosti racionalizace provozu na posuzované části železniční tratě.
Rationalization of traffic on the railway Olomouc - Domašov nad Bystřicí
Keywords: železnice; trať 310; racionalizace provozu; zabezpečovací zařízení; jízdní řád; railway; railway line 310; rationalization of traffic; safety devices; timetable