Hodnocení výkonnosti podniku chemického průmyslu vybraným odběratelem - Zvolánková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce je věnována zákaznické výkonnosti a ukazatelům pro její měření a vyhodnocování. V práci jsou popsána jednotlivá výstupní měřítka a největší pozornost je pak věnována spokojenosti, retenci a loajalitě zákazníka a jejich souvislostem. Praktická část se zabývá výzkumem zákaznické výkonnosti dodavatele Synthesia, a.s.
Performance evaluation of a chemical industry by selected customer
Keywords: výkonnost; zákaznická výkonnost; hodnota pro zákazníka; měřítka pro hodnotové výhody; výstupní měřítka zákaznické výkonnosti; spokojenost zákazníka; retence zákazníka; loajalita zákazníka; performance; customer performance; customer value; value advantage measurements; customer performance output measurements; customer satisfaction; customer retention; customer loyalty