Možnosti dopravy pro zatraktivnění nabídky cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji - Cetkovský, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce je zaměřená na využití dopravy pro zatraktivnění nabídky cestovního ruchu. Význam dopravy v oblasti cestovního ruchu nespočívá pouze v přemísťování osob mezi turistickými destinacemi. Doprava je také sama o sobě atraktivitou a vyhledávaným cílem návštěvníků k zábavě a poznávání. Práce se zabývá analýzou dopravních atraktivit v Moravskoslezském kraji a návrhy k jejímu lepšímu využívání z hlediska cestovního ruchu.
Transportation options for attracting bids of tourism in the Moravian-Silesian Region
Keywords: Doprava; cestovni ruch; Moravskoslezský kraj; Regionální rozvoj; Transport; Tourism; Moravian-Silesian Region; region development