Administrační software přístupového systému do objektů - Růt, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Předmětem bakalářské práce je software sloužící pro obsluhu databáze přístupového systému do objektů. Program je vytvořen ve vývojovém prostředí Visual Studio Professional 2005 za pomoci programovacího jazyka C# a je určen pro prostředí Microsoft Windows verze XP a vyšší. Databáze je typu MySQL verze 5.0.41-community-nt. Program je navržen tak, aby byla zabezpečena ochrana údajů, a proto jsou přístupové údaje uloženy šifrovaně v registrech operačního systému a jsou přístupné pouze po zadání správného administrátorského hesla. Prostředí programu je zpracováno pro možnost intuitivního ovládání klávesnicí nebo myší a umožňuje výstup na obrazovku, tiskárnu a do souboru (CSV).
Administration software of access system to objects
Keywords: Administration; access; evidence; authorization; program; administrace; přístup; evidence; oprávnění; C#; program