Vědecký profil Katedry elektroniky, elektrotechniky a zabezpečovací techniky v dopravě - Doleček, Radovan (Univerzita Pardubice, 2013)
Příspěvek se zabývá stručným shrnutím vědecko-výzkumné a pedagogické profilace Katedry Elektrotechniky, Elektroniky a Zabezpečovací techniky v dopravě (KEEZ) na Dopravní fakultě Jana Pernera (DFJP). Katedra zajišťuje výuku v rámci studijního oboru Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD) a elektrotechnických předmětů u studijních oborů na DFJP.
Research and development activities of Department of electrical and electronical engineering and signalling in transport
Wissenschaftliches profil des lehrstuhles elektronik, elektro-und sicherheitssysteme im transport