Analýza přijímání zaměstnanců a adaptačního procesu ve vybraném podniku - Geherová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu přijímání zaměstnanců a adaptačního procesu ve společnosti XY. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. První část práce se zabývá vymezením pojmů z oblasti řízení lidských zdrojů a uvedením do problematiky spojené s procesem přijímání a adaptace pracovníků. Ve druhé části jsou tyto procesy analyzované ve vybrané společnosti. Cílem bakalářské práce je navrhnout možné změny současného procesu a navrhnout doporučení pro budoucí vývoj se zaměřením na generaci Y.
Analysis of recruitment and adaptation process in the selected business
Keywords: řízení lidských zdrojů; generace Y; přijímání zaměstnanců; adaptace zaměstnanců; human resources management; generation Y; recruitment; adaptation of employees