Řízení robotického ramene Stäubli a pásového dopravníku - Petráš, Martin (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá řešením problému řízení robotického ramene a pásového dopravníku. Součástí práce je rešerše robotických ramen, dopravníkových systémů, komunikace mezi mikrokontrolérem a robotickým manipulátorem. Řízení a konstrukce dopravního pásu a vytvoření programu pro pohyb robotického manipulátoru. Pohyb zahrnuje program pro pick and place předmětu a synchronizace pohybu předmětu s pohybem robotického manipulátoru.
Control of the Stäubli robotic arm and conveyor belt
Keywords: robotický manipulátor; kinematika robotických manipulátorů; mikrokontrolér Arduino; dopravní pás; sériová komunikace; robotic manipulator; kinematics of robotic manipulators; microcontroller Arduino; conveyor belt; serial communication