Návrh a implementace webové aplikace pro správu a tvorbu revizí s využitím QR kódů - Joukl, Jakub (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem této diplomové práce je navrhnout a vyvinout webové aplikace pro správu a tvorbu revizí s využitím QR kódů. Za tímto účelem je nejprve provedena rešerše vybraných již existujících řešení. Po rešerši již existujících řešení následuje rešerše použitých technologií ve výsledné aplikaci. Další část práce se zabývá jak teoretickou rovinou analýzy aplikace a tvorby datového modelu, tak i analýzou a tvorbou modelu pro v této práci vytvořenou aplikaci. Na závěr následuje popis implementace aplikace se zaměřením na klíčové a problematické části vytvořené aplikace.
Design and implementation of a web application for managing and creating revisions using QR codes
Keywords: systémy pro správu revizí; Java; Spring Boot; Vaadin Flow; Docker; datový model; Maven; revision management systems; Java; Spring Boot; Vaadin Flow; Docker; data model; Maven