Hodnocení vlivu chemického průmyslu v území - Nevrlý, Martin (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá vlivem chemického průmyslu v území a především jeho působením na životní prostředí.
The Evaluation of influence of the chemical industry in a territory
Keywords: chemický průmysl; Životní prostředí; ekologie; podniky; území; vliv; Synthesia Pardubice