Návrh systému City Bike v Hradci Králové - Hak, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá návrhem systému City Bike pro město Hradec Králové. Jako podklady jsou zpracované analýzy stávajících systémů City Bike ve světě a v ČR, dále prostředí města Hradec Králové po stránce cyklistické dopravy. Dalším podkladem je dotazníkové šetření u potencionálních zákazníků.
System design City Bike in Hradec Králové
Keywords: Bike sharing; City Bike; Hradec Králové; veřejná půjčovna kol; public bicycle rental