Vývoj environmentální výchovy v mikroregionu Podhůří Železných hor - Říha, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
V této bakalářské práci se snažím vymezit teoretický rámec pro pojmy environmentální výchova a neziskové organizace. Konkrétně se zaměřuji na environmentální výchovu na základních školách a v neziskových organizacích v mikroregionu Podhůří Železných hor. Pokouším se také zmapovat vztahovou síť mezi těmito subjekty.
The Development of Environmental education in the Microregion Podhůří Železných hor
Keywords: Environmentální výchova; základní škola; Nezisková organizace; Environmental education; primary school; non-profit organization