Koncepce rozvoje incomingového cestovního ruchu na pardubicku na příkladu Sdružení měst a obcí regionu pro podporu cestovního ruchu Východní Čechy - Knoflíčková, Eva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se zabývá koncepcí rozvoje incomingového cestovního ruchu v Pardubicích a regionu východních Čech.
Conception of development of incoming tourism in the Pardubice region in the exemple of the association Východní Čechy - Association of towns and communities of the region for the tourism support
Keywords: Cestovní ruch; východní Čechy; turistika