Pot není jen voda - Konchakivska, Olha (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce poukazuje na význam potu, který obsahuje řadu důležitých látek. Shrnuje základní poznatky o potu jako biologické tělní tekutině, která je v poslední době stále více využívána pro diagnostiku některých nemocí.
Sweat is not only water
Keywords: Potní žlázy; pot; techniky odběru potu; cystická fibróza; Sweat glands; sweat; sweat collection techniques; cystic fibrosis