Problematika ochrany spotřebitele v ČR v kontextu vstupu do EU - Kocman, Jean (Univerzita Pardubice, 2004)
Bakalářská práce se zabývá problematikou ochrany spotřebitele s přihlédnutím ke vstupu do EU. Cílem je přiblížení implementace právních předpisů České republiky s legislativou Evropy. Práce vychází z právních předpisů platných předpisů platných u nás a také z Evropských směrnic, které mají bezprostřední vliv na spotřebitele a jeho ochranu.
Problems of the consumer protection in the CR in the context of joining the EU
Keywords: ochrana spotřebitele; legislativa; Evropská Unie; Česká Republika