Organizační uspořádání integrovaných dopravních systémů - Kadlec, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je věnována integrovaným dopravním systémům zaměřená na modely jejich organizačního uspořádaní.
Organizational configuration of the integrared transport systems
Keywords: Integrovaný dopravní systém; organizační struktura; Efektivnost