Vyjednávání jako dynamická součást manažerské profese - Srb, František (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem této práce je popis a analýza obchodního jednání a vyjednávání v podmínkách vybrané potravinářské firmy. Teoretická část se věnuje obchodnímu jednání a komunikačním dovednostem. Praktická část popisuje a analyzuje konkrétní vyjednávání v typických modelových situacích, která budou v závěru porovnána ve srovnávací analýze.
Negotiating as a dynamic part of the managerial profession
Keywords: business dealings; managerial profession; communication skills; negotiation; obchodní jednání; manažerská profese; komunikační dovednosti; vyjednávání