Analýza rizik v podniku - Holasová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem práce je vyhodnocení analýzy rizik, pomocí nástroje pro procesního modelování zaznamenat rizika v procesním modelu vybrané části podniku a podat návrhy na zlepšení.
Risk analysis in the company
Keywords: rizika v podniku; analýza rizika; procesní model; company risks; risk analysis; process model