Možnosti zvýšení produktivity kamionové dopravy v ČR - Růžičková, Jana (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu kamionové dopravy a návrhy ke zvýšení její produktivity.
Increase of truck transport productivity possibilities in ČR
Keywords: kamionová doprava; analýza dopravy; Kombinovaná doprava